ارتودنسی کودکان مبتلا به اختلالات خونی

ارتودنسی در کودکان مبتلا به اختلالات خونی

ارتودنسی کودکان مبتلا به اختلالات خونی

بیماران دارای اختلالات خونی خفیف ، معمولا در طول درمان ارتودنسی دارای مشکل نمی شوند اما اختلالات شدید می توانند مشکلاتی را به وجود بیاورند. علاوه بر بیماری هموفیلی که در حدود یک نفر از هر ده هزار مرد را دچار مشکل می کند ، تعدادی از ناهنجاری های انعقادی مادرزادی هستند که در اثر کمبود شاخصه های لخته شدن خون به وجود می آیند .

شیوع ناهنجاری های دهان و دندان در بیماران دارای اختلالات خونی مشابه افراد معمولیست اما بیماران مبتلا به هموفیلی و دیگر بیماری های خونی مرتبط برای درمان ارتودنسی نیازمند توجه در دو مورد خاص هستند:

  1. خطر عفونت ویروسی
  2. خطر خونریزی.

بیماران هموفیلی به دلیل تزریق خون همواره در معرض خطر عفونت های ویروسی قرار دارند . با وجود اینکه در سالهای اخیر خون اهدایی مورد آزمایش قرار گرفته و اهدا کنندگان غربال می شوند ، اما همچنان بیماری هایی همانند هپاتیت امکان انتقال را پیدا می کنند . در مورد دوم باید گفت که کودکان در طول درمان ارتودنسی زیاد در خطر خونریزی نیستند ، مگر آنکه نیاز به جراحی یا کشیدن دندان داشته باشند . در این موارد معمولا بیمار مبتلا به اختلال خونی باید در بیمارستان بستری شده و فاکتور های خونی از دست رفته را جبران کند .

نکاتی که متخصص ارتودنسی در درمان این بیماران باید رعایت کند .

 

  • بهتر است که پیش از رخ دادن خونریزی از آن جلوگیری شود . رعایت همه جانبه بهداشت دهان و دندان می تواند به دستیابی به این هدف کمک کند .
  • تحریک مزمن دستگاه ارتودنسی می تواند باعث خونریزی شود به همین دلیل باید تلاش بسیاری کرد تا از هر گونه تحریک لثه و مخاط ها جلوگیری شود.
  • باید به جای لیگاتورهای سیمی از مدول های الاستومریک استفاده کرد که ریسک بریده شدن سطح مخاط را بسیار پایین می آورند . در هنگام قرار دادن و برداشتن سیم های قوسی باید نهایت دقت را به خرج داد .
  • طول درمان ارتودنسی برای بیماران دارای اختلالات خونی باید به دقت در نظر گرفته شود زیرا با طولانی شدن درمان احتمال به وجود آمدن مشکل و پیچیدگی نیز بیشتر می شود .
بیشتر بخوانید
کامپوزیت ونیر بهتر است یا لمینت سرامیکی

 

ارتودنسی در کودکان مبتلا به اختلالات خونی, ارتودنسی کودکان, متخصص ارتودنسی کودکان
نوشتهٔ پیشین
ردیف کردن دندان ها
نوشتهٔ بعدی
ارتودنسی در کودکان مبتلا به دیابت

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.