متخصص ارتودنسی اصفهان طول درمان ارتودنسی

چه عواملی تعیین کننده طول درمان ارتودنسی است؟

در این مقاله از سایت دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان به بررسی موضوع:

“چه عواملی تعیین کننده طول درمان ارتودنسی است؟ “

پرداخته ایم، بهتون پیشنهاد میکنیم تا انتها این مطلب رو مطالعه کنید. در پایان میتوانید سوالات خود را در بخش نظرات برای خانم دکتر ارسال نمایید.

 

بعد از آنکه ناهنجاری دندانی بیمار توسط متخصص ارتودنسی مشخص شد آنگاه بهترین روش درمانی برای بیمار تجویز می شود. زمانی که روش درمانی ارتودنسی برای بیمار مشخص شد آنگاه ارتودنتیست متوسط طول درمانی را برای بیمار تعیین می کند. اما نکته مهمی که باید توجه کرد این است که احتمال دارد این طول درمان طولانی تر از مدت زمان تعیین شده باشد.

سن بیمار، میزان نا هنجاری دندانی یا فکی، نوع روش درمانی، همکاری بیمار، مراقبت های طی درمان، مهارت و تخصص ارتودنتیست و معاینات منظم همه این عوامل در تعیین مدت زمان درمان ارتودنسی نقش مهمی دارد.

سن بیمار : 

در بعضی از نا هنجاری ها مثل نا هنجاری های فکی یا انواع مال اکلوژن هر چقدر سن بیمار کم تر باشد روند درمان سریع تر خواهد بود. اما اگر سن بیمار زیاد باشد و رشد فک وی به طور کامل متوقف شده باشد آنگاه درمان طولانی تر می شود. نه تنها نا هنجاری های فکی بلکه نا هنجاری های دندانی هم ممکن است در سنین بالاتر با مشکل روبرو شود.

میزان نا هنجاری فکی و دندانی :

 اگر مشکل ناهنجاری بیمار شدید باشد و با ابزار های ساده ارتودنسی به راحتی درمان نشوند، آنگاه باید با استفاده از ابزارهایی مانند هدگیر درمان را ادامه داد. هرچقدر ناهنجاری عمیق تر باشد میزان حرکت دندان ها نیز به کندی صورت می گیرد. این خود عاملی بر طولانی شدت مدت زمان درمان ارتودنسی است.

بیشتر بخوانید
رابطه ارتودنسی و بیماری های دهان و دندان

همکاری بیمار :

 زمانی که بیمار تحت درمان ارتودنسی است باید اقداماتی را در جهت مراقبت و بهبود روند درمان انجام دهد. رسیدگی و مراقبت نسبت به بهداشت دهان و دندان مهم ترین عامل در بهبود روند درمان است. برخی از بیماران هستند که وقتی تحت درمان ارتودنسی هستند دیگر هیچ کاری در راستای بهداشت و مراقبت از دندان های خود نمی کنند و چون دستگاه ارتودنسی در دهان آن ها قرار دارد دیگر هیچ اقدامی در بهبود درمان ارتودنسی نمی کند. در طول درمان ارتودسی بیمار باید مراقبت بیشتری نسبت به دندان های خود داشته باشد. رژیم غذایی را در این مدت رعایت کنند. از وارد کردن هر گونه آسیب به اجزای دستگاه ارتودنسی جلوگیری کند. شل شدن و شکستن براکت ها یا هر ابزار ارتودنسی دیگر باعث می شود تا یک جلسه به درمان شما اضافه شود و نتیجه درمان به عقب بیوفتد.

بیمار باید طبق برنامه ریزی دکتر و طبق جلسات تعیین شده برای تنظیم و بررسی دستگاه ارتودنسی مراجعه کند اگر جلسات را به طور کامل و طبق زمان تعیین شده نروید ممکن است درمان ارتودنسی طولانی تر باشد. زیرا هدف اصلی این جلسات تنظیم مجدد دستگاه ارتودنسی است که اگر نتیجه موفقیت آمیز نبود فشار دستگاه را دوباره تنظیم کنند. در صورت غفلت از این جلسات ممکن است دستگاه ارتودنسی به خوبی عمل نکند و مدت درمان بیشتری را از ارتودنسی استفاده کنید.

تخصص و مهارت ارتودنتیست :

 یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در مدت زمان ارتودنسی تخصص و مهارت ارتودنتیست است. یک ارتودنتیست ماهر می داند که اگر نتواند دستگاه ارتودنسی را به خوبی نصب کند آنگاه نه تنها نا هنجاری بیمار درمان نمی شود بلکه ممکن است به بافت لثه و مینای دندان های بیمار نیز آسیب برساند و بیمار به درمان مجدد ارتودنسی متوسل شود. پس برای آنکه طول درمان ارتودنسی شما افزایش پیدا نکند و با کمترین میزان آسیب درمان ارتودنسی شما انجام بگیرد بهتر است از بهترین متخصص ارتودنتیست استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
ناهنجاری دیپ بایت

متخصص ارتودنسی اصفهان دکتر فاطمه تیموری

دکتر فاطمه تیموری

بورد تخصصی ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

جهت اطلاع از آدرس و ساعات کاری به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید:

نظرات و سوالات خود را در بخش نظرات و دیدگاه ها برای خانم دکتر ارسال نمایید:

بهترین متخصص ارتودنسی اصفهان, طول درمان ارتودنسی, طول درمان ارتودنسی اصفهان, متخصص ارتودنسی, متخصص ارتودنسی اصفهاان
نوشتهٔ پیشین
دندان های نامرتب و درمان ارتودنسی
نوشتهٔ بعدی
آیا ارتودنسی ممکن است چهره بیمار را تغییر دهد؟

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.