لمینیت دندان برای چه کسانی لازم است؟

لمینیت دندان برای چه کسانی لازم است؟

 

  • برای فرم بخشیدن و یکدست کردن دندان کسانی که به هم ریختگیهای دندانی دارند یعنی فاصله ی بین دندان های آن ها زیاد است یا موقعیت دندان آنها بد است و فرو رفتگی یا برامدگی در آنها وجود دارد.
  • اگر لبه ی دندان فرد شکسته شده یا اثرات ترک خوردگی در آن مشاهده میشود لامينت دندان میتواند درمان مناسبی باشد.
  • اصلاح طرح لبخند بر حسب درخواست مراجعه کننده.
  • همچنین برای انجام اصلاحات جزئی ترتیب دندان های جلو و منظم کردن دندان های کج این روش کارا است.
  • کسانی که دندانهای بد رنگ دارند. این تغییر رنگ که ممکن است ناشی از کشیدن سیگار، مصرف مواد غذایی، نوشدن قهوه زیاد و ضرب دیدگی دندان یا عصب کشی ناقص باشد

لمینت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟

  •  کسانی که پوسیدگیهای وسیع روی دندانهایشان دارند. در این صورت انجام لمینت سرامیکی دندان و کامپوزیت دندان برای این افراد به بعد از برطرف کردن پوسیدگی یا عفون لثه هایشان موکول میشود.
  • کسانی که سایش مینای دندان شدیدی دارند و بافت مینای دندان آنها کافی نیست. برای این گونه افراد معمولا به جای لمینت کردن مجبور به استفاده از انواع روکش دندان هستیم.
  • افرادی که دندان قروچه دارند، این عادت باعث شکستگی ونیر دندان شده و به مرور به آن آسیب میرساند. البته در مطب دکتر سپهریان برای حل مشکلات سایشی ناشی از دندان قروچه و کاهش آثار سایر عادات مخرب دهانی ، نایت گارد (محافظ دندان) به صورت کاملا رایگان ارائه میگردد. بدین ترتیب این افراد نیز میتوانند از مزایای لمینت بهره ببرند.

    مطالعه بیشتر : عوارض لمینت دندان


    گاهی داشتن دندان های بدفرم و بدرنگ شانس داشتن یک لبخند زیبا را از ما میگیرد. اینجاست که یک دندانپزشک زیبایی میتواند با کمک انواع لمینت به کمک شما بیاید. اما اگر دندانهایی سالم و بی مشکل دارید هرگز استفاده از انواع لمینیت ها را به شما پیشنهاد نمیکنیم. چرا که باعث آسیب رساندن به دندان های شما میشود. لمینت ونیر به صورت بالقوه باعث پوسیدگی دندان نمیشود. نکته ی مهم در این فرایند این است که اگر درمان به درستی انجام نگیرد، مواردی چون اختلال در فرایند باندینگ و اصلاح لبه ی لمینت ها ، اصلاح فاصله ی بین لمینت ها یا پالیش نامناسب و یا عدم تطابق لبه ای، تراش بیش از حد دندان ها و .. میتوانند منجر به پوسیدگی دندان و التهاب لثه ها شود.

 

لمینت دندان

تراش دندان ها در طی درمان

برای انجام لمینیت سرامیکی دندان حدود نیم میلیمیتر از دندان تراش داده میشود ولی برای انجام لمینت کامپوزیتی با  کامپوزیت دندان ،  اگر شرایط دندانی فرد اجازه دهد میتوان آن را  بدون تراش انجام داد. البته حجم این تراش خیلی جزئی تر از تراش مورد نیاز برای قرار دادن روکش روی دندان های فرد است.

 

درد بعد از کامپوزیت و  حساسیت دندان لمینت شده بعد از درمان

پس از انجام لمینیت دندان ، همانند سایر ترمیم ها ، در ابتدا  حساسیت هنگام مصرف مواد غذایی خیلی گرم و یا خیلی سرد مشاهده میشود. ولی بعد از مدت زمان کوتاهی این حساسیت از بین میرود.

شکستگی دندان لمینت شده

نقش فرد در افزایش عمر این درمان بسیار مهم است. همچنین با رعایت اصول اولیه انتخاب درمان ، احتمال شکستگی لمینیت به شدت کاهش میابد ولی از بین نمیبرد. درصورتی که لمینت سرامیکی یا كامپوزيت دندان دچار لب پریدگی یا شکستگی شود امکان ترمیم و اصلاح مجدد آن با کامپوزیت دندان وجود دارد.

تغییر رنگ لبه ای لمینت به چه علت است؟

تغییر رنگ لبه ای لمینیت با گذشت زمان ، بسیار بستگی به مواد رنگی مصرف شده توسط فرد دارد. مثلا چایی، قهوه ، کشدن سیگار، و قلیانبه به مرور زمان باعث تغییر رنگ دادن لبه های دندان مشود. میتوان با کم کردن مصرف این مواد رنگی از تغییر رنگ آن پیشگیری کرد. این تغییر رنگ یا رنگ پذیری در درمان لمینت سرامیکی دندان کمتر از كامپوزيت دندان است. همچنین جنس لمينت سرامیکی و کامپوزیت دندان استفاده شده برای درمان و میزان مرغوبیت آنها در این رنگ پذیری تاثیر دارد. مواد مرغوب تر دیرتر تغییر رنگ میدهند.

مراقبت از کامپوزیت دندان و اصول نگهداری از انواع  لمینت دندان چیست؟

پس از انجام درمان لمینیت نوبت به مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان میرسد. اولین اصل این است که فرد باید بهداشت دهانی و رسیدگی به دندان های خود را بیش از پیش جدی بگیرد. در بسیاری از موارد دیده شده که التهاب لثه افراد بعد از انجام درمان کامپوزیت ونیر و یا لمینت به علت ترس آنها از نزدیک شده به لثه در حین مسواک زدن یا خون ریزی لثه ها حین مسواک زدن اتفاق می افتد. اکیدا توصیه میکنیم، آنچه که بعد از لمینیت دندان اهمیت دارد مسواک زدن صحیح و استفاده مرتب از نخ دندان است. همچنین استفاده نامناسب و زیاد از برخی از دهان شویه ها میتواند روی لامینت دندانتاثیر بگذارد. پیشنهاد ما این است قبل از استفاده از دهانشویه با دندانپزشک خود مشاوره لازم را انجام دهید تا ایشان راهنمایی های لازم را انجام دهند.

برای داشتن لبخندی زیبا و آشنایی با بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان ما به شما دکتر فاطمه تیموری را پیشنهاد می دهیم برای اطلاعات بیشتر باما در سایت در ارتباط باشید.

, , , ,
نوشتهٔ پیشین
دندانپزشکی کودکان
نوشتهٔ بعدی
تفاوت لمینت و کامپوزیت دندان

اطلاعات تماس

دکتر فاطمه تیموری

بورد تخصصی ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت

(استادیار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان)

اصفهان، خیابان توحید میانی، روبروی پارکینگ توحید، ساختمان البرز، طبقه چهارم

   031-36269021 و 09376809858

drfatemehteimoori96@gmail.com

آمار بازدید سایت

  • 1
  • 14
  • 1,345
  • 2,439
  • 14,115
  • 224,111
  • 607
  • اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۲

لینک های مفید

خانم دکتر فاطمه تیموری در اینستاگرام

خانم دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان در سلامتی24

خانم دکتر فاطمه تیموری در پجشکی

خانم دکتر فاطمه تیموری در دکترآف

خانم دکتر فاطمه تیموری در کلینیک24

خانم دکتر فاطمه تیموری در اولین کیوسک

خانم دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان در سایت Esfahan.org

سامانه معرفی و نوبت دهی پزشک و مشاور کلینیک24

نرم افزار مطب و کلینیک پزشکی

نرم افزار مطب و کلینیک دندانپزشکی

نرم افزار مرکز مشاوره و روانشناسی

نرم افزار رادیولوژی و سونوگرافی

نرم افزار آزمایشگاه و ژنتیک

طراحی سایت پزشکی

بانک اطلاعاتی مراکز پزشکی

نوبت دهی تلفن گویا

متخصص ارتودنسی اصفهان، دکتر فاطمه تیموری

بهترین متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان دکتر محمد راد فر

فوق تخصص نوزادان اصفهان دکتر مهتاب رفاهی

دندانپزشک جراح اصفهان دکتر بهزاد آیت اللهی

متخصص کودکان اصفهان دکتر نسرین السادات دوامی

بهترین لیزر موهای زاید اصفهان

جراح بینی اصفهان دکتر بهنام خرمی

متخصص طب فیزیکی اصفهان دکتر مهدی احمدی – دکتر سیمرا عشاقی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فهرست