روش‌های مختلف ارتودنسی در بزرگسالی

روش‌های مختلف ارتودنسی در بزرگسالی

روش‌های مختلف ارتودنسی در بزرگسالی

ارتودنسی یا درمان تنظیم کردن دندان‌ها و فک‌ها با استفاده از دستگاه‌های ارتودنتیکس می‌تواند در هر سنی انجام شود. روش‌های مختلف ارتودنسی در بزرگسالی، چند روش مختلف استفاده است. این روش‌ها شامل موارد زیر است:

1. ارتودنسی ثابت:

در این روش، برای تنظیم دندان‌ها از دستگاه‌های ثابتی که به صورت جواهراتی بر روی دندان‌ها چسبیده می‌شوند استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها از اسکروهای کوچک، بندهایی که دندان‌ها را از قلیاییت محافظت می‌کنند و آویزهای کوچک برای حرکت دندان‌ها استفاده می‌کنند.

2.ارتودنسی متحرک:

این روش از دستگاه‌های قابل جابجایی برای تنظیم دندان‌ها استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها می‌تواند شامل پلاک‌های تنظیمی یا اسپیسرهای متحرک باشد که برای حرکت دندان‌ها در جهت صحیح استفاده می‌شود.

3. ارتودنسی شفاف:

این روش با استفاده از سریعی از پلاک‌های شفاف شبیه براکت‌های دندان استفاده می‌کند. این پلاک‌ها به طور مداوم بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرند و تنها باید برای خوردن غذاها و شستشو دهان خارج شوند. این روش از دید دیگران نامشخص بودن درمان را کاهش می‌دهد.

مطالب بیشتر : متخصص ارتودنسی اصفهان

4. ارتودنسی جراحی:

در مواردی که تنظیم دندان‌ها با استفاده از روش‌های معمول ارتودنسی غیرممکن است، ممکن است نیاز به جراحی دندان‌ها یا فک‌ها باشد. این روش شامل برداشتن قطعه‌های استخوانی، کشیدن پیش‌دندان‌ها به داخل، و حتی جراحی بروز دهان فک شامل عملیات ثالثی مثل روت بذری و عملکرد صحیح فک‌ها می‌شود.

5. ارتودنسی تلفیقی:

در بعضی از موارد، ممکن است روش‌های مختلف ارتودنسی مجتمع شوند. به عنوان مثال، ارتودنتیکس ثابت ممکن است برای برخی از دندان‌ها استفاده شده و سپس با پلاک های متحرک ادامه یابد.

بیشتر بخوانید
رعایت بهداشت دندان ها پس از ارتودنسی

همه‌ی این روش‌ها نیازمند مشاوره یک ارتودنتیست حرفه‌ای و متخصص است. به همین دلیل، قبل از تصمیم‌گیری درباره‌ی درمان ارتودنسی، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید.

 

 

🥇اشنایی با دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان

📞برای مشاهده نمونه کار ها و رزو نوبت کلیک کنید

✅ ما را در اینستاگرام دنبال کنید

ارتودنسی ثابت, بهترین متخصص ارتودنسی, دکتر فاطمه تیموری, متخصص ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت اصفهان
نوشتهٔ پیشین
عوامل مؤثر بر موفقیت ارتودنسی در بزرگسالی
نوشتهٔ بعدی
چالش‌هایی که در ارتودنسی با ان موجهه میشوید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تماس با ما