متخصص ارتودنسی اصفهان | ارتودنسی به روش اینویزیلاین

ارتودنسی به روش اینویزیلاین

ارتودنسی به چه معناست

اُرتودُنسی (به انگلیسی: Orthodontics)‏ یک تخصص در رشته دندان پزشکی است. این کلمه مرکب است از دو واژه لاتین “ارتو” به معنای راست و درست و “ادوس” یا مشتق آن “دنس” به معنای دندان. ارتودنسی یکی از مهمترین رشته های تخصصی دندانپزشکی است. همچنین اولین تخصص معرفی شده در دندانپزشکی و دومین تخصص ایجاد شده در کلیه رشته های پزشکی می باشد. درمان ارتودنسی بیشتر تصحیح مال اکلوژن یا جفت شدن نامناسب دندانهاست. این امر می تواند ناشی از موقعیت نادرست دندانها و یا ناهنجاریهای دو فک نسبت به هم باشد یا ممکن است درجاتی از هر مشکل توأم دندانی فکی در یک فرد باشد. از این رو درمان های ارتودنسی بر تصحیح موقعیت دندانها و یا تغییر الگو و جهت رشد دو فک (درمان های ارتوپدیک یا جراحی فک) متمرکز می باشد. در ادامه به ارتودنسی به روش اینویزیلاین میپردازیم :

ارتودنسی به روش اینویزیلاین

یکی از روش‌های جدید ارتودنسی، ارتودنسی اینویزیلاین است در این شیوه به جای براکت و سیم ارتودنسی از پلاک‌هایی شفاف جهت حرکت دندان‌ها به موقعیت مطلوب استفاده می‌شود. در واقع بین وضعیت نامرتب دندان‌ها تا حالت ردیف پیش‌بینی شده توسط کامپیوتر در لابراتوارهای ویژه‌ای اقدام به تولید پلاک‌های بی رنگ متعددی می‎گردد.
هر پلاک چند هفته توسط بیمار روی دندان‌ها گذاشته می‌شود و
سپس پلاک بعدی جای آن را می گیرد به این ترتیب رفته رفته دندان‌ها ردیف می‌ شوند.

علی رغم فلسفه جذاب این روش و از همه مهم‌تر عدم استفاده از دستگاه‌های فلزی ارتودنسی هنوز به دلایل فنی نتوانسته است جایگزین روش معمول ارتودنسی با سیم و براکت شود. به عبارتی کاربرد آن بیشتر محدود به کیس های خفیف ارتودنسی و تحت شرایط معین می گردد. مضافا بر اینکه در ایران اساسا تکنولوژی دیجیتال و لابراتواری آن ورود پیدا نکرده است بنابراین تبلیغات داخلی مبنی بر ارتودنسی با پلاک های شفاف یا ارتودنسی اینویزیلاین و حتی گاهی تحت عنوان ارتودنسی نامرئی به جهت محدودیت های فنی و امکانات درمانی هنوز پشتوانه درستی ندارند.

بیشتر بخوانید
نکاتی برای تسکین درد بریس های ارتودنسی

از سوی دیگر هزینه درمان با این روش نزدیک به ۳ برایر ارتودنسی به روش عادی است عامل دیگری بر اینکه که حتی در کشورهای اروپایی و آمریکا هم مخاطبین زیادی جلب نکرده است. بدیهی است با در نظر گرفتن توانایی پایین تر این روش در مرتب کردن دندانها از سویی و محدودیت های تکنیکی داخل کشور، صَرف چنین قیمتی برای درمانی تحت عنوان ارتودنسی نامرئی در ایران امری غیر منطقی و در مواردی آسیب رسان می باشد.
بهترین گزینه برای بیمارانی که نمی خواهند دستگاههای ارتودنسی شان زیاد به چشم بیاید
استفاده از براکت های سرامیکی نسل جدید می‌باشد که می‎توانید اطلاعات کاملی پیرامون آنها در وب‌سایت ما مطالعه کنید.


مطالب پیشنهادی :

انواع ارتودنسی

انواع ارتودنسی لینگوال

انواع دستگاه های ارتودنسی

انواع براکت های ارتودنسی را بشناسید

بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

ارتودنسی, ارتودنسی اصفهان, ارتودنسی به روش اینویزیلاین, انواع ارتودنسی, بهترین متخصص ارتودنسی اصفهان, درمان ارتودنسی اصفهان, دکتر فاطمه تیموری, متخصص ارتودنسی اصفهان
نوشتهٔ پیشین
نکاتی مهم هنگام مسواک زدن دندان های ارتودنسی شده
نوشتهٔ بعدی
ارتودنسی رنگی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تماس با ما