رابطه ی بوی بد دهان و ارتودنسی
بوی بد دهان و ارتودنسی : براکت های ثابت ارتودنسی اگر به خوبی تمیز نشوند محل مناسبی برای گیر کردن غذاها و بد بویی دهان به حساب می آیند .
معمولا متخصص ارتودنسی اصفهان تذکر لازم را برای تمیز کردن مرتب براکت های ثابت ارتودنسی به شما می دهد . همچنین جرم هایی که در زیر لبه لثه متراکم و چسبنده قرار گرفته اند نیز نقش بسیار اساسی در ایجاد بیماری های لثه و بد بویی دهان دارند .
توصیههای مفید برای رفع بوی بد دهان در دوران ارتودنسی
تغذیه سالم داشته باشید:
غذاهای ناسالم و مملو از مواد قندی باعث بدبو شدن دهان میشود. سعی کنید تغذیه سالم داشته باشید، پروتئینها، غلات و لبنیات را در فهرست غذاهایی بگنجانید که متخصص ارتودنسی مصرف آنها را در دوران درمان ایمن دانسته است.
نوشیدنیهای بدون قند بنوشید:
آبمیوهها و نوشابههای حاوی قند نیز باعث بدبو شدن دهان میشود.
آب بدن را تامین کنید:
اگر دهان پیوسته خشک باشد، بزاق کافی ترشح نمیشود و به این ترتیب دهان بدبو میشود. چنانچه بزاق مرتب تولید شود، آب دهان باکتریها و مواد غذایی باقیمانده در دهان، یعنی دو عامل بدبویی دهان، را از حفره دهان میزداید.
مسواک زدن را فراموش نکنید:
صبحها قبل از هر کاری، پس از صرف هر وعده غذایی و تنقلات و شبها قبل از خوابیدن دندانها و زبان را مسواک بزنید تا ذرات غذا و باکتریهای بدبو کننده از محیط دهان پاک شود.
دندانها را حتماً نخ بکشید:
کشیدن نخ دندان در دوران ارتودنسی قدری دشوار اما ضروری و حیاتی است. از متخصص ارتودنسی بخواهید که شیوه صحیح کشیدن نخ دندان را به شما آموزش دهد.
از دهانشویه استفاده کنید:
از دهانشویه توصیه شده توسط دندانپزشک استفاده کنید و برای این که بهترین نتیجه را از دهانشویه بگیرید، آن را ۳۰ ثانیه در دهان بگردانید.
جرمگیریهای دورهای را جدی بگیرید:
معاینات و جرمگیری دورهای در دوران ارتودنسی مهمتر از هر وقت دیگر است. ازآنجایی که پوسیدگی دندان روند درمان را مختل میکند، هر ۶ ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کنید.
دکتر فاطمه تیموری
متخصص ارتودنسی اصفهان
برای مشاهده صفحه اینستاگرام خانم دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان کلیک کنید.