ارتودنسی پیشگیرانه در کودکان
ارتودنسی پیشگیری در کودکان
مدت زمان مطالعه: 8 دقیقه
ما پیشنهاد می کنیم که کودکان باید در سن هفت سالگی ارزیابی ارتودنسی انجام دهند.
در حالی که این ممکن است خیلی زودتر از حد معمول به نظر برسد، نیش بد (که از نظر فنی به نام مال اکلوژن شناخته می شود) را می توان در کودکان زیر دو سال شناسایی کرد. از سوی دیگر، آن دسته از کودکانی که تا سن 14 سالگی صبر می کنند، ممکن است برای اصلاح بی نظمی های رشد مشکل تری داشته باشند.
در واقع، دندانپزشکان بیماران ما را برای نیازهای ارتودنسی در هر قرار ملاقات تمیز کردن بررسی می کنند. اگر متخصص ارتودنسی ما به این نتیجه برسد که فرزند شما به بریس نیاز دارد، ما به شما گزینه های درمانی را پیشنهاد می کنیم و زمانی که شما تصمیم گرفتید روند درمان آغاز می شود.
دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان و متخصص جراحی فک و صورت در اصفهان ، فارغ التحصیل دوره تخصصی ارتودنسی در سال ۱۳۹۱ و عضو هیات علمی بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اصفهان که در زمینه ی ارتودنسی پیشگیری در کودکان نیز متخصص هستند و مفتخر هستند به شما بیماران گرامی خدمات ارائه دهند.
درمان ارتودنسی پیشگیرانه یا رهگیری می تواند بین دو تا شش سالگی شروع شود و بر شکل قوس های دندانی، از دست دادن زودهنگام دندان های شیری و عاداتی مانند مکیدن انگشت تمرکز دارد. گاهی اوقات درمان در این مرحله می تواند نیاز به ارتودنسی را در آینده کاهش دهد.
هرچه کودکان و والدین زودتر از آنچه در دهان کودک میگذرد آگاه شوند، درمانهای آینده برای اطمینان از لبخند زیبا و دهان سالم تا بزرگسالی دشوارتر است.
ارتودنتیست ما، دکتر مارک، همیشه در دسترس است تا به سوالات شما پاسخ دهد، نظرات شما را ارائه دهد و در مورد زمان بندی درمان به شما توصیه کند.
پیشنهاد مطالعه: پیشنهاد مطالعه: چگونه بفهمم که باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنیم؟
اقدامات پیشگیرانه
یکی از دلایل اولیه برای غربالگری زودهنگام ارتودنسی، تعیین اینکه آیا کودک شما به درمان پیشگیرانه نیاز دارد یا خیر. در برخی موارد، هنگامی که اقدامات پیشگیرانه انجام می شود، کودک می تواند از گرفتن بریس در آینده اجتناب کند یا برای مدت زمان کوتاه تری به آنها نیاز داشته باشد. البته همیشه نمی توان از نیاز به بریس جلوگیری کرد، اما اطلاع زودهنگام از نیازهای ارتودنسی کودک می تواند به آمادگی او برای درمان کمک کند.
اساساً دو حوزه برای جلوگیری از مشکلات ارتودنسی وجود دارد:
1. شلوغی یا فاصله دندانی:
از دست دادن زودهنگام شیر یا دندان های اولیه می تواند منجر به از دست رفتن فضای مورد نیاز برای جایگزینی دائمی شود. برای جلوگیری از این مشکل از دست دادن فضای قوس دندانی از نگهدارنده های فضایی استفاده می شود. نگهدارنده های فضایی معمولاً از یک نوار ارتودنسی فلزی با سیم فولادی ضد زنگ تشکیل می شوند که دندان های باقی مانده را در موقعیت مناسب نگه می دارد.
اگر دندان های دائمی فضای کافی برای رویش داشته باشند، نسبتاً صاف می آیند. اگر دندانهای دائمی نسبتاً مستقیم رویش کنند، پس از برداشتن بریسها، تمایل آنها به کج شدن دوباره کاهش مییابد. درباره صرفه جویی در فضا و نگهدارنده فضا بیشتر بخوانید.
2. رشد فک:
با اصلاح مشکلات اسکلتی در سنین پایین، ارتودنتیست شما می تواند از درمان گران قیمت و تهاجمی تر جراحی در آینده جلوگیری کند. شایع ترین مشکل رشد فک که در اوایل اصلاح می کنیم، باریک بودن فک بالا (فک بالا) است. این می تواند به طور طبیعی رخ دهد یا در اثر مکیدن انگشت شست ایجاد شود.
باریک شدن فک بالا را می توان با استفاده از یک گشاد کننده کام که به دندان های شیری متصل می شود و دو نیمه فک بالا (فک بالا) را از هم جدا می کند، اصلاح کرد. در بزرگسالان، بخیه فک بالا که در مرکز کام حرکت می کند، جوش خورده است و برای دستیابی به همان نتیجه ای که در یک کودک به راحتی به دست می آید، نیاز به برش جراحی دارد. درباره گسترش کام و کراس بایت بیشتر بخوانید.
دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان و متخصص جراحی فک و صورت در اصفهان ، فارغ التحصیل دوره تخصصی ارتودنسی در سال ۱۳۹۱ و عضو هیات علمی بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اصفهان که در زمینه ی ارتودنسی پیشگیری در کودکان نیز متخصص هستند و مفتخر هستند به شما بیماران گرامی خدمات ارائه دهند.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا برای راهنمایی بیشتر و همچنین رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.
برای عضویت و مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر فاطمه تیموری همین جا کلیک کنید.