عصب کشی دندان

عصب کشی دندان و هرآنچه درباره آن باید بدانیم

عصب کشی دندان و هرآنچه درباره آن باید بدانیم

عصب کشی دندان یک روش درمانی است که برای دندان‌های دچار التهاب یا تخریب عصب و ریشه استفاده می‌شود. این روش به عنوان یکی از درمان‌های موثر و پایدار برای درمان مشکلات عصب دندان شناخته می‌شود و اگر در اسرع وقت انجام شود از انجام جراحی جلوگیری خواهد کرد.

عواملی مانند تراکم باکتری‌ها در دندان، آسیب ناشی از ترک خوردگی دندان، ضربه‌های مکرر به دندان و گازهای شیمیایی مصرف شده در دندان‌پزشکی ممکن است باعث آسیب به عصب گردند. این کار گاهی اوقات به عنوان یک راه حل دیگر برای ایجاد راحتی در دندان‌های مبتلا به عفونت و ملتهب شده، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هدف اصلی از انجام عمل عصب کشی دندان، کاهش علایم درد و سایر عوارض ناشی از التهاب و نفوذ باکتری به داخل دندان است. این روش به عنوان یک روش موثر برای حفظ دندان طبیعی و جلوگیری از نیاز به خکشیدن آن تا مرحله آخر شناخته می‌شود.

مراحل انجام عصب کشی:

عمل عصب کشی ممکن است به صورت دو مرحله انجام شود؛ مرحله اول به عنوان پالپوتومی شناخته می‌شود و در آن عصب مرده داخل دندان و پالپ از دندان خارج شده و داخل دندان تمیز شده و سپس فضای خالی پر شده و پر کردن فضای خالی از عصب و پالپ را ممکن می‌کند. مرحله دوم به عنوان کانالوتامی شناخته میشود و در آن کانال‌ها ضد عفونتی و ضد باکتری شده است و دندان با روکش دندان پر می‌شود.

اتخاذ اقدامات و پیشگیری ویژه پس از عمل عصب کشی دندان، مانند مصرف داروهای ضد درد و ضد التهاب، توجه به مراقبت های دندانی به منظور حفاظت از دندان پس از انجام عمل شده  است.

بیشتر بخوانید
آیا در طول درمان ارتودنسی می توان آدامس خورد؟

بیشتر بخوانید :  متخصص ارتودنسی اصفهان

کنترل منظم حساسیت دندان برای پیشگیری از پیچش‌های عصبی نیز مهم است. همچنین، ماساژ با دست بر روی ناحیه دندان و محصولات مراقبتی دندان همچون مسواک و محلول های شستو شوی دهان و محلول های نمکی نیز می‌تواند به کنترل حساسیت پس از عمل عصب کشی دندان کمک کند.

استفاده از دارو های تجویزی پزشک  برای کنترل درد ممکن است برای کاهش علایم درد بعد از جراحی مفید باشد. با توجه به اینکه عمل عصب کشی دندان معمولاً با کمترین مقدار درد همراه است، هر چند امکان وقوع درد بعد از عمل وجود دارد.

نیاز به انجام  عصب کشی معمولا توسط پزشک به بیماران توصیه می‌شود. این اقدام همچنین می‌تواند برای جلوگیری از آسیب دیدگی بیشتر دندان یا آسب به دیگر دندان ها استفاه شود . اگرچه آسیب به عصب دندان ممکن است به سرعت رخ بدهد، اما حفاظت از آن از طریق این کار همچنین موثر است.

نتیجه گیری:

در کل، عصب کشی  یک روش موثر و پایدار برای درمان عفونت و التهاب در دندان‌ها است که انجام آن در زمان مناسب می‌تواند از انجام جراحی و کشیدن دندان جلوگیری کند. این روش باعث ایجاد راحتی و سلامتی در دهان بیمار می‌شود و از حفظ دندان طبیعی و پیشگیری از مشکلات دندانی جلوگیری می‌کند.هم چنین دندان سالم به داشتن اعتماد به نفس و حضور در اجتماع نیز کمک می کند.

 

🥇اشنایی با دکتر فاطمه تیموری متخصص ارتودنسی اصفهان

📞برای مشاهده نمونه کار ها و رزو نوبت کلیک کنید

✅ ما را در اینستاگرام دنبال کنید

بیشتر بخوانید
کاشت دندان به روش پانچ
ارتودنسی پیشگیری, بهترین جراحی فک اصفهان, جراحی فک, طراحی لبخند, متخصص ارتودنسی اصفهان
نوشتهٔ پیشین
نکات مهم کشیدن دندان عقل نهفته که باید بدانیم
نوشتهٔ بعدی
پروتز پارسیل کروم کبالت چیست؟

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تماس با ما