چرا ارتودنسی؟
ارتودنسی اصفهان
سلامت دهان دریچه ای به سلامت کلی شماست. درمان ارتودنسی به اطمینان از عملکرد صحیح دندان ها و ایجاد لبخند سالم کمک می کند. یک لقمه خوب گاز گرفتن، جویدن و صحبت کردن را برای شما آسان تر می کند. تمیز کردن دندانهای نامرتب سختتر است و میتواند باعث ساییدگی غیرطبیعی مینای دندان شود که میتواند منجر به روشهای دندانپزشکی گسترده و پرهزینه شود.
درمان ارتودنسی یک راه حل سریع نیست. این یک فرآیند بیولوژیکی پیچیده است. این شامل تغییراتی در استخوانهای فک، استخوانهای صورت و بافت نرم با جابجایی دندانها به موقعیتهای جدید است. مراقبت از شما اغلب با معاینه کامل دندان ها و دهان و مطالعه سوابق دندانی مانند اشعه ایکس، عکس ها و مدل های دندان ها آغاز می شود. از این رو، ارتودنتیست شما می تواند یک طرح درمانی سفارشی ایجاد کند.
دکتر فاطمه تیموری ، بهترین متخصص ارتودنسی اصفهان را از اینجا بشناسید.
درمان ارتودنسی با همکاری با متخصص ارتودنسی می تواند نتایجی برای بهبود زندگی داشته باشد: عملکرد بهتر (گزیدن، جویدن، صحبت کردن). توصیه ما: به قرار ملاقات های برنامه ریزی شده خود ادامه دهید، ارتودنتیست خود را در مورد مشکلاتی که ممکن است بین جلسات ملاقات ظاهر شود، راهنمایی کنید، مراقب آنچه می خورید و می نوشید باشید، از نوشیدنی های شیرین اجتناب کنید و طبق دستور ارتودنتیست خود مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. ارزش تلاش برای رسیدن به هدفی را که شما و ارتودنتیستتان به اشتراک می گذارید – دادن لبخندی سالم به شما است که تا آخر عمر باقی خواهد ماند.
به منظور مشاهده و عضویت در صفحه اینستاگرام دکتر فاطمه تیموری همین جا کلیک کنید.
دکتر فاطمه تیموری متخصص جراحی فک و صورت در اصفهان مفتخر هستند به شما بیماران گرامی خدمات ارائه دهند.
اگر هر یک از این علائم یا نگرانیها را در فرزندتان یا خودتان تشخیص دادید، ممکن است وقت آن رسیده باشد که با یک متخصص ارتودنسی مشورت کنید.
- از دست دادن زودهنگام یا دیررس دندان های شیری.
- مشکل در جویدن یا گاز گرفتن.
- تنفس دهانی.
- مکیدن شست یا انگشتان دست یا سایر عادات دهانی.
- دندان های شلوغ، نامناسب یا مسدود شده.
- فک هایی که جابجا می شوند، صدا تولید می کنند، بیرون زده یا فرورفته هستند.
- مشکل گفتار
- گاز گرفتن گونه یا گاز گرفتن سقف دهان
- دندان های بیرون زده
- دندان هایی که به صورت غیر طبیعی به هم می رسند یا اصلا به هم نمی رسند.
- عدم تعادل یا عدم تقارن صورت (ویژگی های نامتناسب با بقیه قسمت های صورت).
- ساییدن یا فشردن دندان ها
- ناتوانی در بستن راحت لب ها